Om Sanna

Du får gärna följa mig på sociala medier för att få inspiration och tankeväckare löpande.

Jag lägger fokus på det som är utvecklande och upplever att min grundsyn på livet formar min upplevelse. Jag känner att livet händer för mig och inte mot mig. Det stärker och uppmuntrar mig i både medgång och motgång.

De senaste sju åren har jag ägnat åt studier inom bland annat psykosyntes, energi och healing. Men ännu viktigare, jag har utforskat insikt i mig själv. Jag har tillåtit mig själv att stanna i upplevelserna, de mörka och de ljusa, jag har tagit mig igenom dem och kommit ut tryggare och starkare på andra sidan. Det är de erfarenheterna jag vill dela med andra och det är grunden som gör att jag kan hålla space för andra i deras inre resa.

Vad jag vill sprida

Jag vill fokusera mitt liv på glädje, kärlek och tacksamhet. Att styras mer av min intuition och längtan än av yttre regler och dömande. Jag älskar att vara i kontakt och möta mig själv och andra i meningsfullhet och sårbarhet. Det ger mig energi och livslust. Att tillåta mig att uppleva det jag tänker och känner, att se mer av alla mina sidor, har gett mig glädje och trygghet i mig själv. Jag vill vara den unika person jag är och möta andra i deras unika och sanna uttryck. Det för mig är kärlek.