Om Sanna


Vad fint att du hittat hit, jag är glad och tacksam om jag på något sätt kan underlätta för dig i din personliga och andliga resa genom de olika tjänster och den information jag erbjuder.

Erfarenhet och utbildning
Min grund som terapeut kommer, förutom från utbildningar, av livserfarenhet, min egen personliga utvecklingsresa och kontakten med min själ. Tack vare mina egna erfarenheter kan jag nu möta andra människor i närvaro och öppenhet och se och möta dem där de är, som de är. Jag upplever att människor i min närvaro vågar öppna upp och möta både det ljusa och det mörka inom sig som gör att de kan bli mer medvetna, hela och sig själva.

Jag är diplomerad samtalscoach, samtalsterapeut och par- och relationsterapeut i Psykosyntes på HumaNova (studerade under en fyraårsperiod). Jag är även diplomerad Energiterapeut (EnergyTalk) och har gått flera kortare healingutbildningar (bl.a. hos Solen i Jorden). Jag studerar och praktiserar kontinuerligt energi, andlighet, meditation och healingtekniker mm för både svenska och amerikanska lärare.

Min livserfarenhet innefattar även man, barn, bonusbarn och bonusbarnbarn samt ett nästan 20 årigt arbetsliv i bankbranschen där jag en stor del av tiden arbetade i utvecklingsprojekt och i utvecklingssamarbeten mellan bankerna.

Vändpunkten och min resa
Min resa i att utforska insikt i mig själv och att leva mer i enighet med mitt sanna jag startade med en depression, där jag kände mig ensam och inte hittade någon som kunde möta upp och hjälpa mig att förstå det som kändes i mig. Jag förstod inte varför jag mådde dåligt, jag hade ju allt jag hade önskat och som ansågs vara lyckat. Man, barn, hus, ett bra och utvecklande arbete... utåt höll jag ihop men inuti var jag ledsen, kände mig som en bluff och sa till mig själv att jag var otacksam som inte var lycklig trots att jag hade det så bra. Där någonstans började jag läsa och söka kring personlig utveckling och andlighet, vilket senare ledde till bland annat utbildningar inom Psykosyntes och healing. Med den insikt jag har idag kan jag se att detta var ett naturligt steg i min personliga och andliga utveckling. Att min själ kallade på mig för att visa mig att jag bara var i kontakt med en liten del av det som är jag. 

Idag ser jag väldigt annorlunda på mig själv och livet. Jag ser att vi alla är så mycket mer än de flesta av oss förstår då vi springer i våra ekorrhjul delvis avskärmade från oss själva och våra känslor. Och jag har nu av egen erfarenhet, och i kontakt med de människor jag på olika sätt mött under min resa, förstått att vi alla i oss själva har så många svar och gåvor tillgängliga. Jag har förstått att jag har ett ansvar för mitt eget mående, vilket till en början var ganska jobbigt att inse, men det ger mig samtidigt makten att förändra mitt liv. I takt med att jag blivit mer medveten har jag också kunnat välja själv hur jag vill vara, agera och leva mitt liv.

Jag lever ett enklare liv idag, men det är mer hjärtligt och sant för mig och jag har större tillit till mig själv och livet än jag hade då, när allt var så bra på ytan men då jag inte kände mig själv. Att förstå mig själv bättre, mina tankar, mina känslor, mitt energisystem och mina beteenden ger mig ett större lugn men också en vilja och nyfikenhet att fortsätta utvecklas.

Jag är tacksam för att jag fortsätter att utforska och lära mig mer om mig själv och livet och att jag får dela den resan med andra. Min önskan är att vara en inspiration, att jag kan spegla och bemöta dig så att du känner dig sedd, bekräftad och upplyft. Att jag kan hjälpa dig att hitta dina gåvor och skatter inom dig som leder mot ditt sanna jag.  Att jag kan vara den person för andra som jag själv hade önskat träffa när jag var vilse och inte förstod mig själv.

Med värme
Sanna