Healing & Samtal

Intentionen med de behandlingar jag erbjuder är att hjälpa dig att komma i större kontakt med dina egna svar, din kropps läkningsförmåga och ditt sanna jag.

Det finns många olika anledningar till att gå i samtal, att ta emot healing och att arbeta med sin egen utveckling. Jag möter dig där du är och tillsammans hittar vi metoder som passar just dig utifrån ditt behov. Ibland passar en sekvens av sessioner för att arbeta lite mer djupgående, för någon annan kanske det viktigaste just nu är att få vila och återhämtning genom en eller ett par sessioners healing eller stresshantering.

Healing
Energihealing handlar om att fylla på och balansera kroppens energisystem med livskraft/prana/Qi  (olika namn inom olika läror) för att stärka och hjälpa kroppens egen utvecklings- och läkningsförmåga. Den fysiska kroppen, tankarna och känslorna är olika dimensioner av energi och därför kan de alla påverkas av behandlingen. Healingenergin kan hjälpa dig att få nya insikter, hantera tankar och känslor, stärka upp kroppen fysiskt och utvecklas som person.

Beroende på hur känsliga dina sinnen är och hur van du är att vara i kontakt med ditt energisystem kan du uppleva olika saker under behandlingen, t.ex. fysiska förnimmelser, tankar/drömmar/insikter eller känslor som kommer upp till ytan. Det är det du i stunden har mest behov av att läka, förstå eller lösa upp som främst påverkas. Efter en behandling känner man sig ofta lugnare, mer avslappnad och energifylld men man kan också initialt bli trött av de processer och den rensning som sker på olika nivåer i kroppen, men när det lättar ökar energin.

Healingen kan genomföras på plats och du ligger då påklädd på en bänk, eventuellt med en filt och jag ger healing genom att hålla lätt mot din kropp eller ovanför din kropp. Healingen kan även genomföras på distans, du ligger då hemma i lugn och ro och tar emot energin, i det fallet inleds och avslutas sessionen med telefonsamtal.

Samtal
Längtar du efter att få prata och reflektera över dig själv och det som rör sig i dig med en trygg och opartisk person som kan hjälpa dig att förstå dig själv i din situation? Ingången kan vara allt från ett problem, en önskan om förändring till viljan att hitta mer glädje och självkärlek. Det finns ingen fråga som är för liten eller för stor att utforska, det handlar om vad som är viktigt i dig just nu.

Fokus är att komma i kontakt med dina egna sanningar och svar som finns inom dig men kan vara svåra att nå själv, speciellt i ett högt vardagstempo. Jag guidar och hjälper dig att komma vidare, läka och utvecklas utifrån de frågeställningar du kommer med.

Samtal kan genomföras på plats eller på distans via Skype.

Möta stress och vardag - Stresshantering
Om du har ett högt tempo med många aktiviteter och stress i ditt liv och vill ge dig själv tid för återhämtning, energipåfyllning och reflektion är detta behandlingen för dig.

Fokus ligger på vila och återhämtning i stunden men vi kan också utforska vad du behöver för att leva mer hållbart över tid. Vad du kan göra i vardagen för att hitta in till dig själv och ditt eget lugn och påfyllning. Vi utformar sessionen utifrån ditt behov och perspektiv och innehållet kan vara meditation, samtal, healing, andningsövningar mm. Om du väljer att komma på flera sessioner har vi större möjlighet att fokusera på det som är hållbart för dig över tid. Du väljer 60 min eller 90 min sessioner.

Utforska ditt sanna jag - Lev som du är
Är du redo att tillåta dig vara ditt unika jag? Genom att utforska dig själv med acceptans och nyfikenhet kan du bli mer medveten om vad som får dig att må bra, vad du vill förändra och hur du kan känna dig mer lugn och tillfreds i dig själv. Kanske har du något beteende eller mående som du känner dig redo att släppa eller transformera och ta dig vidare ifrån. Oavsett vad du vill arbeta med är fokus att du ska öka förståelsen för dig själv, acceptera, transformera och läka delar inom dig vilket leder till att du kommer närmare ditt sanna jag. Vi utforskar genom samtal, energiarbete, healing och inkänning av din kropp utifrån ditt behov och perspektiv. Helheten är viktig därför låter vi kropp, känslor, tankar och själen vara närvarande i arbetet.

Detta är en behandling som vi intuitivt skapar tillsammans utifrån dina önskningar och behov, det finns inte en mall som passar alla. Du har dina svar och är den som bäst känner dig själv. Tillsammans utforskar och transformerar vi svaren inom dig, både de du är medveten om men ännu viktigare de som just nu kanske inte är helt tydliga för dig. Jag guidar dig och använder min intuition och själskontakt så att vi tillsammans hittar det som är viktigast för dig just nu.

Detta är en utvecklings- och läkningsprocess som består av minst 5 sessioner (du väljer 60 min eller 90 min) med 1-2 veckors mellanrum mellan varje session. Därefter väljer du om du vill fortsätta att utforska och transformera med stöd av mig eller om du har tillräckligt med insikter och förändringar i dig att arbeta vidare med själv.

Utforska ditt sanna jag - Transformation
Är du redo att ta nästa steg inom dig själv? Kanske har du något beteende eller mående som du känner dig redo att släppa eller transformera och ta dig vidare ifrån. Kanske vill du uppleva större acceptans och kärlek gentemot dig själv. Oavsett vad du vill arbeta med är fokus att att du ska öka förståelsen för dig själv, acceptera, transformera och läka delar inom dig vilket leder till att du kommer närmare ditt sanna jag. Vi utforskar och transformerar genom samtal, energiarbete, healing och inkänning av kroppen utifrån ditt behov och perspektiv. Helheten är viktig därför låter vi kropp, känslor, tankar och själen vara närvarande i arbetet.

Detta är en behandling som vi intuitivt skapar tillsammans utifrån dina önskningar och behov, det finns inte en mall som passar alla. Du har dina svar och är den som bäst känner dig själv. Tillsammans utforskar och transformerar vi svaren inom dig, både de du är medveten om men ännu viktigare de som just nu kanske inte är helt tydliga för dig.

Denna behandling är lite längre (120 min) vilket gör det möjligt för oss att ur flera aspekter utforska och transformera ett specifikt område vid ett tillfälle. Du behöver inte veta exakt vilket område det är när du kommer, jag guidar dig och använder min intuition och själskontakt så att vi tillsammans hittar det som är viktigast för dig just nu. 

Par- och relationsterapi
Riktar sig till par eller andra relationer som syskon, förälder-barn, vänner osv. Ni får hjälp att förstå varandra, komma i större kontakt med er själva och varandra och verktyg för att kunna ha en djupare och tydligare relation även i fortsättningen. Varje session är 90 min. Kontakta mig för mer information eller bokning.

Familjekarmahealing
Detta är en healingprocess som omfattar 7 sessioner med 2-3 veckors mellanrum mellan sessionerna. Målet med processen är att bearbeta och frigöra karma som du tagit på dig/ärvt från din familj och tidigare generationer. Varje session är 60 min. Kontakta mig för mer information eller bokning.

Plats
Jag erbjuder behandlingarna på plats i Gnesta eller Trosa eller på distans via telefon och Skype.
Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar!

Pris
60 min  850 kronor
90 min 1275 kronor
120 min 1700 kronor
Priser inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag

Paketerbjudande
När du betalar ett paket med flera sessioner vid ett tillfälle får du nedan rabatt
5 behandlingar 50 kr rabatt per behandling
6 behandlingar 60 kr rabatt per behandling
7 behandlingar 70 kr rabatt per behandling