Om Sanna

Vad fint att du hittat hit, jag hoppas att jag eller något här på hemsidan kan inspirera, ge igenkänning eller väcka upp något i dig. Jag tror att det finns en anledning att du hittat hit. Kanske är det ett ord eller något i bloggen som fångar dig, kanske är det för att du vill utforska dig själv tillsammans med mig eller något helt annat.
Oavsett vad är du varmt välkommen hit.

Min resa i att utforska insikt i mig själv och att leva mer i enighet med mitt sanna jag startade med en depression, där jag kände mig ensam och inte hittade någon som kunde möta upp och hjälpa mig att förstå det som kändes i mig. Jag förstod inte varför jag mådde dåligt, jag hade ju allt jag hade önskat och som ansågs vara lyckat. Man, barn, hus, ett bra och utvecklande arbete... utåt höll jag ihop men inuti var jag ledsen, kände mig som en bluff och sa till mig själv att jag var otacksam som inte var lycklig trots att jag hade det så bra. Där någonstans började jag läsa och söka kring personlig utveckling och andlighet, vilket senare ledde till bland annat utbildningar inom Psykosyntes och healing. Med den insikt jag har idag kan jag se att detta var ett naturligt steg i min personliga och andliga utveckling. Att min själ kallade på mig för att visa mig att jag bara var i kontakt med en liten del av det som är jag. 

Idag ser jag väldigt annorlunda på mig själv och livet. Jag ser att vi alla är så mycket mer än de flesta av oss förstår då vi springer i våra ekorrhjul delvis avskärmade från oss själva och våra känslor. Och jag har nu av egen erfarenhet, och i kontakt med de människor jag på olika sätt mött under min resa, förstått att vi alla i oss själva har så många svar och gåvor tillgängliga. Jag har förstått att jag har ett ansvar för mitt eget mående, vilket till en början var ganska jobbigt att inse, men det ger mig samtidigt makten att förändra mitt liv. I takt med att jag blivit mer medveten har jag också kunnat välja själv hur jag vill vara, agera och leva mitt liv.

Jag lever ett enklare liv idag, men det är mer hjärtligt och sant för mig och jag har större tillit till mig själv och livet än jag hade då, när allt var så bra på ytan men då jag inte kände mig själv. Att förstå mig själv bättre, mina tankar, mina känslor, mitt energisystem och mina beteenden ger mig ett större lugn men också en vilja och nyfikenhet att fortsätta utvecklas.

Jag är tacksam för att jag alltid fortsätter att utforska och lära mig mer om mig själv och livet och att jag får dela den resan med andra. Min önskan är att vara en inspiration, att jag kan spegla och bemöta dig så att du känner dig sedd, bekräftad och upplyft. Att jag kan hjälpa dig att hitta dina gåvor och skatter inom dig som leder mot ditt sanna jag.  Att jag kan vara den person för andra som jag själv hade behövt träffa när jag var vilse och inte förstod mig själv.

Med värme
Sanna

Erfarenhet och utbildning
En stor del av min erfarenhet är helt enkelt livserfarenhet och att jag under mina utbildningar de senaste åren har blivit mer medveten om mig själv och andra. Ett sommarjobb på Bankgirot blev inkörsporten till ett nästan 20 årigt arbetsliv i bankbranschen, där jag en stor del av tiden arbetade i utvecklingsprojekt och i utvecklingssamarbeten mellan bankerna. Jag har man, barn, bonusbarn och bonusbarnbarn. De utbildningar jag gått de senaste fem åren har till stor del varit upplevelsebaserade vilket innebär att jag lärt mig mycket genom att arbeta med mig själv, tillsammans med mina kurskamrater och med övningsklienter, erfarenheter som är mycket värdefulla i mitt arbete idag.

Mina utbildningar är Diplomerad samtalscoach, Diplomerad samtalsterapeut och Diplomerad par- och relationsterapeut, alla i Psykosyntes på HumaNova (genomförda under en fyraårsperiod).

Jag har gått ett par olika healingkurser bland annat en ettårig utbildning till Energiterapeut på EnergyTalk och kurser i Ärkeängelhealing hos Solen i Jorden.

Andra delar som bidrar till mig i mitt arbete är min nyfikenhet och att jag ständigt fördjupar min kunskap kring vårt hjärta och hur vi kan nå vår intuition och visdom samt vår hjärna och hur vi kan nå det undermedvetna. Andlighet och en växande förståelse för energi och de delar av världen vi inte kan se eller ta på utgör en allt större del av min kunskapsbas. Meditation är ett viktigt verktyg som jag använder för att utveckla mig själv men också i sessioner med klienter.