Healing & Samtal

Vill du känna dig mer energisk och samtidigt lugn och avkopplad? Vill du ge dig själv en stunds vila och återhämtning? 

Önskar du att du förstod dig själv bättre? Fastnar du i mönster av tankar, känslor och beteenden som du vill få hjälp att förstå och läka?

Vill du uppleva större mening i det du gör och i livet i allmänhet? Har du funderingar kring vad det egentligen innebär att vara människa och vad du vill göra av din tid här på jorden? 

Upplever du ibland att du är ensam om att känna och tänka som du gör och att det är svårt att hitta andra som förstår dig? Känner du dig ibland som om du kommer från en annan planet och inte riktigt passar in i grupper och sammanhang där många andra verkar trivas så bra?

Vet du vad du vill och vad du längtar efter? Älskar du dig själv?

Det finns många olika anledningar till att gå i samtal och att ta emot healing. Sanna möter dig där du är och tillsammans hittar ni metoder som passar just dig. Det kan vara enbart healing eller samtal eller en kombination av de två. Ibland passar en sekvens av sessioner för att arbeta lite mer djupgående, för någon annan kanske det viktigaste just nu är att få vila och återhämtning genom en eller ett par sessioners healing.

Healing
Förutom vår fysiska kropp består vi också av energi. Under en healingsession arbetar vi med energikroppen. Energin i en frisk kropp flödar runt, likt blodet i vår fysiska kropp, men det vi är med om, bland annat känslomässigt och tankemässigt, påverkar energiflödet och kan bilda stagnationer och hindra flödet. Detta påverkar oss på olika sätt och kan även leda till problem i den fysiska kroppen. Healingenergin fyller på energinivån i systemet, strävar efter balans och stärker kroppens egen läkningsförmåga. Den kan även hjälpa till att lätta upp blockeringar vilket gör det lättare att genomföra förändringar eller bli medveten om beteenden.
Healingen kan genomföras på plats och du ligger då påklädd på en bänk, eventuellt med en filt och Sanna ger healing genom att alternera mellan att hålla lätt mot din kropp eller ovanför din kropp. Healingen kan även genomföras på distans, du ligger då hemma i lugn och ro och tar emot energin, i det fallet inleds och avslutas sessionen med telefonsamtal.

Samtal
Sanna är diplomerad samtalscoach och samtalsterapeut inom Psykosyntes. Hon arbetar med fokus på det friska i människor, att vi alla besitter en potential att utvecklas och att alla våra erfarenheter på något sätt berikar och bidrar till utveckling. Det andliga perspektivet ligger till grund, att vår själ, eller Själv som det beskrivs i Psykosyntesen, är en del av oss. När vi kommer i starkare kontakt med vår själ får vi också tillgång till den större erfarenhet, visdom, kapacitet och vilja som finns där.
Samtal kombineras med övningar som på olika sätt underlättar för att komma i kontakt med det som finns under ytan, som påverkar dig men som du kanske inte är helt medveten om. Samtalen syftar till att du ska förstå dig själv bättre och komma i kontakt med dina egna sanningar och svar. Sanna guidar och hjälper dig att komma vidare utifrån de frågeställningar du kommer med.
Samtal kan genomföras på plats eller på distans via Skype.

Det är ofta effektfullt att kombinera healing och samtal eftersom metoderna kompletterar varandra fint. Det kan man göra vid samma behandlingstillfälle eller alternera mellan metoderna vid olika tillfällen.
Sanna är en varm, lugn, insiktsfull och tillåtande person som du får möta som guide och trygghet under din utvecklingsresa.

Du kan möta Sanna på plats i Gnesta, Trosa eller Mariefred (tom juni 2021), men även du som inte har den möjligheten kan få behandling på distans.

Du är varmt välkommen att kontakta Sanna om du har några frågor eller funderingar!

En behandling bestående av healing eller samtal tar ca en timme och kostar 700 kronor.
En behandling som kombinerar healing och samtal tar ca en och en halv timme och kostar 1050 kronor.
Paketpris
Om du köper och betalar ett paket med  5, 6 eller 7 behandlingar får du en rabatt som motsvarar 100 kr per behandling.